Popsuli TransindexErdély FMMédiabefutóCommunitas Alapítvány
Belépés
Hibás adatok!vissza az űrlaphoz

Egy e-mail küldtünk ki neked
az új jelszóval!


vissza a bejelentkezéshez

kontaktFórumrss

2Gether

Helység: Kézdivásárhely
Stílus: dance, elektronikus, pop
Honlap: http://www.2getherdt.mlap.hu/

Tagok:
Barthó Szilveszter
Orbán Szabolcs
Simon Koppány-István

2Gether


Dalok

2Gether-Velem legyél (danceremix)
Mennyire tölt fel? 

60%


 


2Gether-Egy könnycsepp
Mennyire tölt fel? 

64%


 


2Gether-Ének az élet
Mennyire tölt fel? 

64%


 


Videók

2Gether-Érzés
2009-10-20
Bemutatkozás

Kedves zenerajongók!


2006-decemberében megalakult a kézdivásárhelyi 2Gether ami annyit jelent,hogy "együtt".Az alapitótagok Simon Koppány-István,müvésznevén Koppány07 és Barthó Szilveszter,müvésznevén DodiX ,akik legelőször ketten alakítottak együttest Dj 2Gether néven 2005 szeptemberében.
De igazából nem erre vágytak és elkezdték keresni az énekesüket,majd egy év keresés után megtalálták Orbán Szabolcs vagyis Szaffy személyében aki a Reflex együttes egyik énekese volt.Ebben az évben készült el az első daluk is.
2007-Az együttes folyamatos erőbedobással dolgozott és igy 2007 tavaszán megjelent az első nagylemez 12 saját dallal.Ugyanabban az évben több helyen is koncerteztek Erdélyben mivelhogy hamar befészkelődtek a discozene kedvelők körébe dance müfajú zenéjükkel.
2008-A siker folytatódik, több koncertszervező is felfigyel az igencsak ritmusos 2Gether produkciora és igy már ebben az évben sokkal több helyen voltak láthatók Erdély szinten. Több külföldi és belföldi Dj közremüködésével megjelent második lemezük mely ezuttal egy maxilemez ugyancsak Velem legyél cimmel. Ez év végén két maxisingle is készült a 2Gether studióban, Egy könnycsepp és Ének az élet cimmel, melyek remixelésén több mint 6 dj(disc joke) is dolgozik.
2009-A tervek szerint ebben az évben lesz látható a várva várt videoklipp és megjelenik várhatólag két maxilemez is.

Koppany07 igazi nevén Simon Koppány 1987 julius 17-én látta meg a napvilágot, tanulmányait Kézdivásárhelyen bonyolitotta le, jelenleg Magyarországon tartozkodik onnan csinálva a 2Gether zenéjét. Zenei munkája mar régi időktől folyamatban van, először a Dj Zone csapattagja volt DodiXal majd csak ketten létrehozták a Dj 2gethert, szerencsés fordulat nagy fejlődés a zenei munkában de a sikeres betörést a 2Gether jelentette.Hobbija a zene és a zene készitése na meg a szintije. Zenei elvárásai a Dancetől egészen a klasszikusig elmegy, szerinte a zenét nem hallgatni kell hanem átérezni.Zenei kedvencei Cascada,Dj Szatmári,Dance4ever,Kozmix.

Dj DodiX igazi nevén Barthó Szilveszter 1987 november 13-án született,ugyancsak Kézdivásárhelyen sulizott. A zene világába már régi időktől be akart törni, főleg a dj szakmáért volt oda mindig, ez a vágya össze is jött mikor a Siculus rádiohoz került 2006-ban,ugyanabban az évben egy csendes délután megszületett a rég várt együttes a 2Gether amelyben mint rapper és szövegiró válik ki. Mint dj nagyon sok midnight mixet tudhat maga után és remixet.Hobbija az autók, zene, partik mint ahogy a kedvenc szlogenje is mondja Live your life to the full. Djként dance Djnek nevezhető mivelhogy nagyon imádja a dance műfajt de kedve szerint bármilyen zenét hallgat, szerinte minden zenében van valami üzenet. Nagyon tiszteli a művészetet mivelhogy a zene is egy művészet.Kedvenc zenei előadói közé sorolható Cascada,Groove Coverage,Kozmix,Aljas Kuszobab,Cairo,Blink182.

Szaffy igazi nevén Orbán Szabolcs 1987 szeptember 24-én született, Kézdivásárhelyen sulizott.Jó hangjával már kiskorában kivált a többiek közül, 2002-ben egy együttesválasztáson bekerült a Reflex együttesbe popdance stilusban. 2006 decemberében Koppany07 és Dj DodiX felkérésére akik már rég keresték a megfelelő énekhangot elment egy probafelvételre. Sikeres betörés létrejött a 2Gether, Szaffy is a csapat tagja lett mint énekes.Hobbijai közé tartozik a zene világa, éneklés, autók főleg a vezetés.Zenei kedvencei közé sorolható Cascada,Péterfi Bory,Zanzibár de bármilyen zenét szeret ami egyszer zenének nevezhető.Sziasztok,
!!!2Gether!!!
Hajrá Popsuli!!!!!
( http://2getherdt.mlap.hu )

  Név (kötelező)

  E-mail (kötelező,nem publikus)

Megjegyzés

Kötelező a képen látható karaktereket beírni. (A nagybetűk számítanak)
  


Partnereink
City Rádió
Gaga Rádió
MIX FM
Paprika Rádió
Régió Rádió
Siculus Rádió
Star Rádió
VOX FM
Félsziget Fesztivál
Udvarhelyi Híradó
Csíki Hírlap
Vásárhelyi Hírlap
Defender Productions
Star Express
Caro Comp
Szüloföld Alap
Nemzeti Kulturális Alap
Hírdetés
Impresszum | Támogatóink
Adatvédelmi záradék | (c) Média Index Egyesület | Index lapcsalád
Kontakt Sajtókitt RSS