Hozzászólások

Laszlo Zsolt
2011-9-30 00:42
Koszonom a jotanacsokat :) ,3 feltoltesbol 1 mondhato covernek a masik kettot magamenak erzem , emlékek :) , ami a mas tollaval valo ekeskedest illeti nem az a szandek vezerelt es csak annyi hozzafuznivalom van hogy itt a popsulin vannak meg sajat szamaim amiket nem en toltottem fel csak epp a nevem felejtettek el odairni :))

Arnold
2011-9-1 18:10
Ide salyat szamok kellenek Zsolt, nem coverek... Legyen salyat szam:) a coverek mennek, akkor azok is, hiszen te tudnal kicsit egyedibbet is... Es ez tanacs, nem kritika:)

Laszlo Zsolt
2011-5-11 19:12
Szia Aram! Valoban egyre kevesebbet gitarozom mert rengeteget dolgozom es sajnos keves a szabadidom de igyekszem fejlodni. A halvany jelzot felvallalom toled miutan szemelyesen talalkoztunk megismerkedtunk es lenyugozol jatekoddal:) Az e-mail cimem publikus oda kerem a valaszod. Koszi.

Aram
2011-4-18 21:50
ebben hol vagy te? mas tollaval ekeskedni nem nagy muveszet, halvany ugy ahogy van, valami egyedit es eredetit nyomjal, ha tudsz ....

Laszlo Zsolt
2010-5-24 11:56
Studio szolgaltatasok:
Professzionalis tobbsavos felvetelek, keveres, editalas, masztering, a legmodernebb technikaval.Nincs oraber, kozos megallapodassal vallalok projekteket, es csak akkor kerul sor fizetesre ha elegedett vagy a vegeredmennyel! Ujdonsagok: Dob triggering 2010 jamuarjatol Reamping technologia hasznalata ,mindezek korlatlan lehetoseget biztositanak a hangzasok vilagaba. Uj Yamaha aktiv Studio monitorokkal bovult a studio es egy Quad core 4 Ghz es 8 Gb DDR3 memorias Studioszamitogeppel.
Lassan 5 eve vagyunk a piacon, szamos zenekarral dolgoztunk eggyutt az orszag szinte minden varosabol. Barmilyen megvalaszolatlan kerdesedre valaszt kapsz ha felveszed a kapcsolatot az alabbi cimeken.

mess ID m : laszlozsolt82@yahoo.com

www.myspace.com/laszlozsolt

http://www.dreddstudio.ro/DreddStudio1.swf

Tovább: 1-5 | 6-10 ... 16-19